CHIC Cross LX | Transportor personal electric in Romania prin Custom Style


CHIC Cross LX

CHIC Cross LX ofera versatilitatea de care aveti nevoie, se poate folosi In interior cat si in exterior, avand o autonomie de pana la 35 km de la o singura incarcare.

Fiind un produs de categorie grea, Cross LX are o forma puternica si este echipat cu o tehnologie avansata, are anvelope de 20 inch/52 cm, cu aer pentru a mentine rata de soc la cel mai mic nivel iar sistemul sau de echilibru a fost imbunatatit pentru a garanta performante excelente.

Este construit special pentru terenuri accidentate avand garda la sol de 10 cm cat si un unghi de inclinare de 30 de grade. Unghiul de intoarcere este zero ceea ce va permite sa il manevrati in spatii inguste cum ar fi in lift sau printre masinile parcate.

Intr-o situatie de criza fiecare secunda conteaza, lucru care il face un ajutor de nadejde. Viteza maxima este de 20 km/ora, ajungi la situatii de urgenta repede, fara oboseala si cu calmul necesar pentru a face fata situatiei.

Cross LX iti da posibilitatea de a parcurge distante mari de 3 ori mai rapid decat pe jos si cu mai putin efort.

Image 1

Eficient

Cross LX permite companiilor personalizarea sa pentru a se potrivi cerintelor lor si pentru a fi mai eficienti, are patru lampi din care doua in fata si doua in spate.

Specificatii :

Model
CHIC Cross LX
Autonomie
35 km
Viteza maxima
20 km/h
Unghi urcare
30 grade
Greutate proprie
54 kg
Greutate minima
35 kg
Greutate maxima
125 kg
Dimensiuni
53.6cm/82cm/1092-1312cm
Telecomanda
2
Tip Baterie
Lithium , 13A, 72volt
Sursa alimentare
110/240volt
Timp incarcare
aprox 3-5 ore
Tip cauciuc
20inch / 52cm vacuum tire
Culori disponibile
Negru (PN: TPCHCRSLXNG)
Garantie
12 luni

 

* Autonomia a fost testata cu o incarcare completa in conditii optime: temperatura 25 grade celsius, 70 kg greutatea persoanei si drum drept .Valorile actuale vor fi diferite in functie de diferitele circumstante.
**Aceste date sunt numai pentru referinta

 

Image 3
Retele socializare